Over ScheidenTotaal

ScheidenTotaal is een initiatief van Krooswijk & Van Hoof uit Oosterhout. Woon je in Oosterhout, Raamsdonksveer, Geertruidenberg of in de regio en wil je scheiden van je partner? Aarzel dan niet en neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.

Jouw echtscheiding van A tot Z geregeld

Een scheiding heeft invloed op vele facetten in het leven van de partners en de eventueel aanwezige kinderen. Ook zijn de financiële gevolgen meestal groot. Het gebeurt helaas maar al te vaak dat deelspecialisten zich aanbieden om het hele scheidingstraject te begeleiden. Maar het laatste waar je op zit te wachten is dat jouw echtscheiding deels goed wordt geregeld en deels niet.

Wij geloven in een totaalaanpak waarbij wij open en eerlijk met je bekijken of er aanvullende specialisten nodig zijn in de begeleiding van jullie echtscheiding. Wij werken hiervoor samen met een groep specialisten waarvan wij weten dat ze goed zijn. Wij kennen ze en kunnen ze aanspreken op de kwaliteit van hun dienstverlening. Met onze totaalaanpak weet jeu zeker dat jouw echtscheiding van A tot Z efficiënt en goed wordt geregeld.

Persoonlijk en deskundig

"Bij een scheiding spelen veel emoties een rol. Daarom vind ik een persoonlijke aanpak belangrijk waarbij je zekerheid krijgt over de kwaliteit van onze deskundigheid", vertelt echtscheidingsadviseur Bas Krooswijk. "Als financieel adviseur heb ik de afgelopen vijftien jaar veel situaties gezien die helaas niet goed geregeld waren. Bij hypotheken, verzekeringen maar ook bij echtscheidingen. Daarom heb ik mij verder gespecialiseerd in het begeleiden van partners die gaan scheiden."   

Bas Krooswijk is gediplomeerd als RFEA-adviseur, het keurmerk Register Financieel Echtscheidingsadviseur in Nederland. Jaarlijks verwerven circa 30 adviseurs het RFEA-keurmerk. Het is een exclusieve titel, op dit moment voorbehouden aan zo’n 200 adviseurs in Nederland.