ScheidenTotaal Woning & Hypotheek

Woning & Hypotheek

Ben jij samen met je partner eigenaar van een woning? Dan behoort deze tot jullie gezamenlijk vermogen en moet de waarde van het huis worden verdeeld bij jullie scheiding. Dat kan door verkoop van de woning of uitkoop door één van de partners.

Ben je getrouwd of geregistreerd partner in gemeenschap van goederen, dan hebben jullie allebei recht op de helft van de waarde van de woning. Dit betekent ook dat jullie allebei de helft van de schulden, zoals bijvoorbeeld de hypotheek op je moet nemen.

Met meer dan 20 jaar ervaring als hypotheekadviseur, kan ik in een scheidingsproces al vrij snel zien wat de mogelijkheden zijn om eventueel in de woning te blijven of om een andere woning te kopen.
- Bas Krooswijk -

In onze dienst “Woning & Hypotheek” brengen we samen met jou je wensen en mogelijkheden in beeld rondom de verdeling van jullie gezamenlijke woning. De volgende onderwerpen worden behandeld.

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze dienst “Woning & Hypotheek”? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ik wil een gratis kennismakingsgesprek